Flow Design
Voor een interieur om van te houden!
Bon Appetit | Home Sweet Home

Het is al weer even geleden dat onze nieuwe eettafel werd gebracht. Me opa was hier laatst op visite en als oud meubelmaker was hij laaiend enthousiast over onze nieuwe eettafel, want zo maakte ze meubels tegenwoordig niet meer werd mij verteld.... Een halfuur lang hebben we bij de tafel gestaan en kreeg ik uitleg over de manier waarop de planken waren gelijmd en gezaagd. Al met al kwam het erop neer dat we een goede koop hadden gedaan!

Na lang zoeken vonden we laatst ook eindelijk mooie eetstoelen voor erbij die ook nog eens lekker zaten. Deze werden vandaag gebracht. Gelijk de oude eetstoelen met veel plezier in de grofvuilbak gegooid!

Zo komt langzaam ons huisje steeds wat verder af en kunnen we vanaf nu heerlijk tafelen met vrienden en familie!

Facebook FLow Design
Instagram byflowdesign
Contactgegevens

Flow Design

Bionda Schaeffer - Vastgoedstylist

Sterrenlaan 39
2743LW Waddinxveen
Mobiele telefoon: 06-45760775
E-mailadres: info@flow-design.nl
Bel mij gerust! Mailen mag natuurlijk ook....