Flow Design
Voor een interieur om van te houden!

Verkoopstyling

Bij de verkoop van je woning is het van belang dat deze zo goed mogelijk gepresenteerd wordt aan potentiële kopers. In Engeland en de Verenigde Staten is het al jaren gebruikelijk dat men de woning eerst verkoop klaar laat maken voordat men daadwerkelijk de markt op gaat. Dit om ervoor te zorgen dat er een zo groot mogelijke doelgroep bereikt wordt, maar uiteraard ook om een zo hoog mogelijke opbrengst te realiseren.

Ook in Nederland zie je de laatste jaren dat dit steeds vaker gebeurt. Met name bij woningen die lang in de verkoop staan wordt een Verkoopstylist ingeschakeld, maar waarom zou je hier niet gelijk mee beginnen? Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken! Uit de praktijk blijkt dat het besteden van een klein bedrag aan verkoopstyling meer effect heeft op de verkoop, dan het verlagen van de vraagprijs met duizenden euro's.  


Hands-on werkwijze

Als gecertificeerd Verkoopstylist ben ik aangesloten bij House of KIKI en het Centraal Netwerk Voor Verkoopstylisten (CNVV). Bij het verkoop klaar maken van een woning gebruik ik de unieke “hands-on methode”. Dit houdt in dat ik direct aan de slag ga om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Zodra het huis er voor de verkoop tip top uit ziet leg ik dit met de camera vast zodat u gelijk goede foto’s heeft voor de verkoopbrochure of om te plaatsen op Funda. Elke woning is anders en daarom kom ik graag vooraf langs voor een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek bekijk ik de te verkopen woning om zo de beste aanpak te kunnen bepalen.

Vervolgens plan ik in overleg een dag waarop ik aan de slag kan gaan!

Hieronder vind je de verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen.

Pakket 1 – Restyling basis
De gehele woning wordt gerestyled met aanwezige accessoires.

Kosten € 285,- (incl. BTW)

 

Pakket 2 – Restyling standaard (meest populair!)
De gehele woning zal worden gerestyled met aanwezige accessoires. Daarnaast neem ik enkele accessoires mee (deze blijven niet achter in de woning). Vervolgens wordt het gehele huis gefotografeerd en ontvangt u een gratis fotoreportage voor op Funda (18-24 foto’s).
Kosten € 399,- (incl. BTW)

 

Pakket 3 – Restyling uitgebreid
Een complete metamorfose voor de gehele woning. Inclusief een accessoire pakket t.w.v. 500,- zodat uw woning er ook tijdens bezichtigingen perfect uit ziet! Tevens ontvangt u een gratis fotoreportage voor op Funda (18-24 foto’s).
Kosten € 1.099,- (incl. BTW)


Finishing touch openhuizendag 

De puntjes worden op de i gezet voorafgaand aan de openhuizendag.  
Kosten € 75,- (incl. BTW)

 

Meubelverhuur 
Complete aankleding van uw woning inclusief fotoreportage, transportkosten en inboedelverzekering.

Prijs vanaf € 1.850,-. Vraag vrijblijvend een offerte aan. 

 

3D Impressie
Is een woning gedateerd of heeft deze een hele specifieke stijl, dan is stijlen vaak niet voldoende om de woning aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Een optie zou dan kunnen zijn om een 3D impressie te laten maken. Aan de hand hiervan kan een potentiële koper zien wat de mogelijkheden zijn van de woning.
Prijs vanaf € 150,-. Vraag vrijblijvend een offerte aan.